E cigg gjorde mig rökfri och bättre hälsa

E cigg gjorde mig rökfri! Jag började röka cigg när jag var tolv år gammal och hängde med folk som gick på högstadiet. Det finns vissa saker jag skulle gjort annorlunda om jag fick leva om mitt liv. Och att inte ta den första ciggen är en sån sak. Nu drygt trettiotre år senare hade cigarettberoendet gjort stora märken i min sargade kropp. Orkeslös, svag med dålig blodcirkulation och ännu sämre ämnesomsättning.

Cigaretten med Kaffe är så gott

Cigaretterna var med kaffe och sockerrik mat min vardag. Varje dag. Livet var inte bra. Vänner, familj och släkt har i omgångar försökt att stimulera till att jag skulle bli av med mitt rökberoende. Och ja, jag har gjort försök. Halvdana försök som bara gett livet än mer leda. Jag hade gett upp på mig själv.

e cigg ecigg vape

Med en kroppsgestalt som en undernärd men samtidigt lönnfet sjukpensioner var jag varken snygg eller attraktiv. Efter en lång tids sjukdom blev jag inför operation mer eller mindre tvingad att ändra min livsstil. Min läkare sa åt mig att testa en vape.

E cigg och vape gjorde mig friskare

Första blossen på min nya e cigg kändes som ett svek för mina lungor. Och mitt rökbegär blev inte alls tillfredsställd med ångan från mina nya vape. Men den här gången gav jag inte upp. Jag kämpade på med min vape och tvingade mig att vejpa på vapen så fort jag kände mig röksugen. Och sakta men säkert kände jag mer och mer tillfredsställelse när jag använde en vape.

Jag började laborera med olika smaker och hittade en leverantör som verkligen brydde sig om det dom sålde till mig. Och som levererade otrolig service. Utan Ecocig.se och personalen som jobbar där hade jag nog inte orkat kämpa mig igenom tiden med rökavvänjningen.

Rekommenderar verkligen ecigg hos ecocig.se

Jag rekommenderar alla som funderar att sluta med cigg och testa vape. Att ta kontakt eller surfa in på Ecocig och skaffa sig både vapes och e-juice med tillbehör där. God kundtjänst och otroligt kunnig och hjälpsam personal. Och ungar, börja inte röka!